work work

Ge mig mer jobb!!

Jag blir så less, fick nytt schema idag på jobbet visseligen bara till den 18 oktober men iaf så är det mindre en 10 timmar i veckon och det är INTE okej för mig.. Jag som trivs så sjukt bra och oftast tycker att det är roligt att jobba och nu kommer jag måste söka nytt jobb. Jag vill inte!! Ge mig mer timmar bara!!
Nu känns det mest meningslöst att söka jobb också, det är ju ungefär ingen som söker folk nu..

Nu ska jag sluta klaga och skriva ihop ett personligt brev och sen blire till att dela ut till alla mataffärer. Japp så får det bli.

Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Idag har jag varit och fikat med Sandra, Sussie och Josse det va trevligt må jag säga och Kyckling/curry mackan va lika god som vanligt :D Imorgon blire en sväng på stan med Sandra och på kvällen tror jag minsan jag ska byta hårfärg (!?!) Känns sjukt läskigt men jag vill ha lite förändring och jag har ju varit blond nästan hela livet så det kanske är dags att prova livet som brunett ett tag.

Nu ska jag snart till Kajsa och kolla på hockeyn. Ska bli sjukt kul att träffa henne det va alldeles för länge sedan sist!


Jag och mina flickor på studentbalen.
Så roligt! :)


Hugaligen

Puuh idag är en sån där dag när jag bara kommer ligga i soffan och säga "Jag ska aldrig mer dricka sprit!"
Fy vad jag mår dåligt idag.. Men det är väl sånt man får räkna med efter att ha däckat på ett köksgolv.. Snyggt! haha

Change?


Jag har varit blond i nästan hela mitt liv men nu är jag sugen på lite förendring..
Jag hittade då lite passande en jätte rolig sida där man kunde sminka och prova olika frisyrer på sig själv.
Här har ni resultatet:

   

Så vad tycker ni? Vilken hårfärg ska jag ha?


Berätta hur du gör

Idag har mamma, mormor och Krister ätit surströmming här.. Det luktar fort farande riktigt äckligt kan jag lova :P Men när dom öppnade sina äckelburkar så rymde jag och Peter och åt mat inne i matfors ist. Vi hamnade på en mycket trevlig restaurang som hette Dinos tror jag. Jag åt en svin god kyckling-curry pasta, MmmMmm! Det va väl ungefär allt spännande jag hunnit med idag :P

Imorgon ska jag träffa flickorna hos Suss. Då blire nog lite planering inför min födelsedag, mindre än 3 veckor kvar nu :D


Vinet är vår vän

Jag saknar våra kvällar


 

  


I gotta feeling

Undra om jag verkligen borde ha en blogg? haha Fömodligen inte :P
Men ibland fallar andan på och man blir lite sugen på att skriva.

I torsdags drog jag och 10 tjejer till iväg med en färja till åbo :D Det var en sjukt rolig resa och vi var fulla och glada redan på bussen ner, haha. Jag har inte fått några bilder än men jag kanske uppdaterar med lite sånna då jag får det :)
Sen jag kom hem på fredag natt har jag typ inte gjort nånting, bara varit hemma och tagit det lungt. Ser ut att bli en lugn hemmakväll ikväll också men sen måste jag se till att hitta på nånting. Jag klarar inte så många dagar i rad här ute i matfors :P haha.

Skannade in några gamla bilder i datorn igår kväll, haha. Fan jag vill vara så liten igen!!


Klass 6A bergsåkersskola
2001/2002


RSS 2.0