...



- I want something more'
- How much more?
- I want a fairytale

Äntligen Fredag!

Puh då var ännu en arbetsvecka avklarad så nu är det bara en riktig vecka kvar sedan har jag bara fått några få timmar i veckan.. Blir nog till att söka nytt jobb snart!

Men nu är första cidern slut och andra pågång ;) Snart kommer Sandra hit och håller mig sällskap, senare blire nå varv på stan :)

Skål!


Måndag

Här sitter jag på min lediga dag och gör absolut ingenting, kanske inte det roligaste sättet att spendera den på. Men jag är ganska trött efter helgens jobb så det kanske är bra att bara va hemma iaf :) Nu har jag iaf precis duschat och stoppat ner min adressändring i ett kuvert så nu blir det nog en promenad till postlådan med det.
Får väl se om det händer något roligt senare :)

Imorgon börjar jag kl 7.00 men jag har en ganska kort dag och slutar 15.00, nån som vill hitta på något då? :D

Move on

Tänkte ge upp den här bloggen helt men nu kände jag att jag iaf hade lite tid och ork för att skriva några rader :)

Har väl hänt en hel del sedan jag skrev sist men det blir ingen lång update med det, jag försöker börja på nytt från och med nu ist !

Så idag har jag jobbat 7.30-17.00 sedan gick jag till IKEA och hälsade på Suss en sväng :) Efter det tog jag och Sandra oss en sväng till Härnösand för att kika på hennes lägenhet . Vi gick även ett varv runt stan och inså då hur otroligt liten den är, haha.


Tänk att Sandra flyttar nästa vecka och Jennie till Linköping redan på onsdag  :( Jag gillar inte att folk flyttar... Stanna kvar här!


RSS 2.0